Tilaa viikottaiset minuuttivideot!

Me Rdigon strategiakonsultit teemme joka viikko minuutin pituisia videoita, joissa jaamme hyödyllisiä käytäntöjä ja kokemuksia strategianluonnista ja sen implementoinnista. Olemme Rdigossa sitoutuneet jatkuvan oppimisen ja kehittämisen periaatteeseen, ja haluamme tehdä strategiakonsultoinnista helposti lähestyttävää tarjoamalla arvokasta tietoa ja neuvoja strategiaprosessin tueksi.

Olemme tarjonneet näitä strategiavinkkejä jo vuodesta 2015 lähtien ja edelleen jaksamme hämmästellä, kuinka löydämme jatkuvasti uusia oivalluksia ja oppimiskokemuksia. Minuuttivideot tarjoavat nopeita ja käytännöllisiä vinkkejä strategianluontiin ja sen implementointiin liittyen, ja haluamme nyt kutsua sinut liittymään postituslistallemme, jotta sinäkin saat ensimmäisenä kuulla uusimmista oivalluksistamme ja keisseistämme.

Täytä alla oleva lomake ja saat viikoittaiset minuuttivideot suoraan sähköpostiisi. Lisäksi saat ”Tervetuloa”-sarjamme, joka sisältää viisi tärppivideota. Voit tietysti peruuttaa tilauksesi milloin tahansa, jos et enää halua vastaanottaa näitä hyödyllisiä videoita.

Meille on ilo, että olet löytänyt tiesi tänne! Tervetuloa!

Terveisin, Markus, Eki ja Veli-Matti

Tilaa viikottaiset minuutin strategiavinkit. Voit peruuttaa ne koska vaan.

Esimerkki viikottaisesta minuuttivideosta. 

Rdigo

Copyright 2022 – Rdigo Oy