Tilaa viikoittaiset minuuttivideot!

Katso video

Esimerkki viikottaisesta minuuttivideosta. 

Me Rdigon strategiakonsultit teemme joka viikko minuutin pituisia videoita, joissa jaamme hyödyllisiä käytäntöjä ja kokemuksia strategianluonnista ja sen implementoinnista. Olemme Rdigossa sitoutuneet jatkuvan oppimisen ja kehittämisen periaatteeseen, ja haluamme tehdä strategiakonsultoinnista helposti lähestyttävää tarjoamalla arvokasta tietoa ja neuvoja strategiaprosessin tueksi.

Olemme tarjonneet näitä strategiavinkkejä jo vuodesta 2015 lähtien ja edelleen jaksamme hämmästellä, kuinka löydämme jatkuvasti uusia oivalluksia ja oppimiskokemuksia. Minuuttivideot tarjoavat nopeita ja käytännöllisiä vinkkejä strategianluontiin ja sen implementointiin liittyen, ja haluamme nyt kutsua sinut liittymään ”strategiafriikkeihin”, jotta sinäkin saat ensimmäisenä kuulla uusimmista oivalluksistamme ja keisseistämme.

Täytä alla oleva lomake ja saat viikoittaiset minuuttivideot suoraan sähköpostiisi!

Täytä vieressä oleva lomake ja saat viikoittaiset minuuttivideot suoraan sähköpostiisi. Lisäksi saat ”Tervetuloa”-sarjamme, joka sisältää viisi tärppivideota. Voit tietysti peruuttaa tilauksesi milloin tahansa, jos et enää halua vastaanottaa näitä hyödyllisiä videoita.

Meille on ilo, että olet löytänyt tiesi tänne! Tervetuloa!

Terveisin, 

Markus, Eki, Veli-Matti, Staffan ja Oskar

Lataa Strategy 1Pager pohja! Saat lisäksi esimerkin strategiasta ja strategian nykytilanteen happotestin.

Rdigo

Rdigo Oy
Uudenmaankatu 2 C 19
00120 Helsinki 

Keitä olemme
Tietosuojaselosteemme
Copyright 2020 – Rdigo

Verkkolaskuosoite
003721208580 OpusCapita Solutions Oy 0037212085800

Laskut sähköpostilla markus.westerlund@rdigo.com